5 september 2020
14:30

Västerås IK Dam

Referat: Västmanland - Västerås IK Dam

Idag kommer vi till start med endast 10st spelare så vi har lite sjukstuga i laget. Vi möter ett lag som är både lite större och starkare än vad många av oss är. Vi gör en riktigt bra första period som slutar 0-0. I början av andra så är vi inte riktigt med från start och VIK gör ett tidigt ledningsmål. Vi krigar på riktigt bra men har svårt att göra mål på en för dagen riktigt bra målvakt. I slutet på andra så gör även VIK 0-2 innan periodvilan. I tredje rinner det iväg några till och det beronde på att vi inte riktigt orkar stå emot när vi är så kort om tjejer.

Vi ger oss själva 10 av 10 när det gäller kämpa insats. Vi borde kunna fått med oss något mål med tanke på hur många chanser vi skapade som var bra.

Alla i laget förtjänar beröm idag och lite extra beröm till våra målvakter som får visa vilken otroligt hög klass dom håller och jag har en känsla att Uppland kommer få sota för detta imorgon!